PARTENERI

VDMA Agricultural Machinery Germany

VDMA reprezinta 3.000 de companii membre de marime mica sivdma_logo medie care activeaza in domeniul industriei. Astfel, VDMA reprezinta una dintre cele mai mari si mai importante asociatii industriale din Europa.

Avand in vedere interesele comune ale membrilor sai APIMAR si VDMA au decis sa colaboreze pe urmatorele directii:

  • furnizarea de informatii privind piata masinilor si utilajelor agricole membrilor sai;
  • creerea unei platforme care sa faciliteze schimbul de informatii intre celel doua asociatii;
  • reprezentarea intereselor producatorilor si dealerilor romani si germani pe langa autoritatile guvernamentale, institutiilor de certificari, organizatorilor de targuri si expoztii. (www.vdma.org)

LAPAR lapar

Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania – LAPAR – este o federatie la nivel national, constituita prin asocierea, liber consimtita, a asociatiilor profesionale teritoriale, din agricultura si a producatorilor.

LAPAR reprezinta interesele producatorilor agricoli, stabilite prin hotarari proprii si hotarari ale organizatiilor profesionale componente, in relatiile cu organele administratiei centrale, cu alte asociatii si federatii, interne si internationale, gestionare de politici si programe pentru agricultura, fonduri destinate activitatii din agricultura si alte asemenea. (http://www.lapar.org/)