Partener CLAAS GLOBAL SALES GMBH HARSEWINKEL – SUCURSALA ILFOV

Evenimente si Oferte

Despre NHR Agropartners

De ce NHR Agropartners?

Istoria recenta a lasat Granarul Europei in paragina. Taranii si-au recuperat pamanturile dar nu au mai putut sa le lucreze… Tehnologii invechite, productii reduse, costuri mari. Munca multa si grea, agricultori saraci. Dar speranta exista! Pentru ca Romania poate sa redevina o forta Agricola in Europa, prin investitii in tehnologie avansata si abordare moderna a agriculturii. Fara pierderi, cu costuri si riscuri reduse. Numai asa vom avea garantia unor productii crescute, pentru ca o agricultura puternica inseamna agricultori puternici.

Viziunea noastra

Aceasta este viziunea, aceasta este promisiunea NHR Agropartners – partenerul tau in agricultura! NHR Agropartners inseamna daruire pentru agricultorii romani. Suntem aici din 2001, cand cu 7 angajati am pornit aceasta lupta, ajungand astazi la peste 200 angajati, 11 birouri si stocuri de piese de schimb de peste 4 milioane de euro. De la 50 de utilaje in 2001 la 700 in prezent!

NHR Agropartners inseamna experienta. Am reusit acolo unde altii au dat gres. VA Intertrading a reusit sa relanseze, sa eficientizeze si sa creasca imaginea unor branduri de renume la nivel mondial ca New Holland si JCB. NHR Agropartners inseamna branduri recunoscute promovate cu succes in Romania: Deutz-Fahr, New Holland, JCB,  Poettinger, Hardi, Bogballe, Hydrac, Sfoggia, Fantini, Einboeck.

Contact

MONIKA_1

Presedinte Monika PUIU

 SC NHR AGROPARTNERS SRL

Adresa: Calea Bucureştilor Nr. 247, Otopeni, Jud. Ilfov, Cod 075100

Tel: +40-21-300 79 06 Fax: +40-21-351 54 40

E-mail: office@vait.ro Monika.Puiu@vait.ro  Web: http://nhr.ro/