Evenimente APIMAR

Evenimente organizate de APIMAR

AgriPlanta-RomAgroTec 2016

ev1

Expozitia AgriPlanta – RomAgroTec 2016, va avea loc in perioada 19 – 22 mai 2016, in Fundulea, județul Călărași.

Concept expozițional integrat, unic în România, expoziția reunește cu succes producători, importatori și distribuitori de semințe, fertilizanți și produse pentru protecția plantelor, furnizori de mașini și utilaje agricole, sisteme de irigații, sere, sisteme de uscare și depozitare, echipamente și tehnologii pentru energii regenerabile, instituții financiare, companii de asigurări și consultanță, institute de cercetare, asociații și universități de profil, instituții de presă de specialitate etc.

Dezvoltată ca platformă de comunicare și networking pentru profesioniștii din agricultură și oferind oportunități pentru parteneriate durabile, expoziția AgriPlanta – RomAgroTec 2016 se desfășoară pe o suprafață de 30 de hectare teren arabil, fiind structurată pe mai multe zone:

  • Zona de expunere în aer liber
  • Zona de demonstrații cu mașini agricole
  • Zona de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole

Link: http://agriplanta.ro/

Agraria 2016

ev2

Aflata la cea de a 22-a editie, AGRARIA, cel mai mare targ agricol din Transilvania, va avea loc in perioada 21 – 24 Aprilie 2016, in Parcul Industrial Tetarom III, localitatea JUCU, judetul Cluj.

AGRARIA promite si in 2016 sa fie un important loc de intalnire pentru fermieri, specialisti, manageri si autoritati din domeniul agriculturii.

O platforma de comunicare optima unde participantii incheie contracte noi, isi consolideaza relatiile cu clientii traditionali si discuta despre tendintele si inovatiile aparute in agricultura, industria alimentara si zootehnie

Link http://www.agraria.info.ro/index.php?q=home

Agritechnica 2015 de la Hanovra (Germania)

ev3

A avut loc în perioada 10-14 noiembrie 2015 (dar şi în zilele speciale de 8-9 noiembrie). Cea mai mare expoziţie la nivel mondial pentru maşini şi servicii agricole, Agritechnica, este organizată din doi în doi ani de către DLG (Societatea Germană de Agricultură), organizaţie profesională independentă care activează în domeniul agricol şi al industriei alimentare, având peste 25.500 de membri în întreaga lume. Invitaţia pentru revista AGRIMEDIA a fost făcută de DLG InterMarketing, reprezentant în România al DLG e.V. Germania.

Anul acesta, în cadrul Agritechnica au fost trei standuri româneşti: 1. Standul oficial al României – în premieră -, organizat de Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului în colaborare cu FEPA (Federaţia Patronală din Industria Construcţiilor de Maşini), unde au fost prezenţi şapte producători români, respectiv: Tehnofavorit SA, IRUM SA, MS CH Final SRL, Mefin SA, Mecanica Ceahlău SA, POP Industry SRL şi Ruris Impex SRL. 2. Standul DLG Intermarketing şi Partenerii, unde, sub motoul „Promovăm Agricultura din România“, au fost prezente cele mai importante reviste agricole şi emisiuni TV de pe piaţa românească de profil, dar şi cei mai importanţi dealeri de maşini şi utilaje agricole. 3. Standul RAAL SA Bistriţa.

Tot ca o premieră românească la Agritechnica 2015, în data de 10 noiembrie, între orele 10.00 şi 13.30, în cadrul Centrului de Conferinţe (Convention Center), din seria „AgMachinery Internaţional – Access to emerging markets“, a avut loc o conferinţă cu focus pe România, Polonia şi Ucraina. Trei speakeri români (Dl. Mihai Ivașcu – Secretar General A.P.I.M.A.R, Dl. Lucian Vodă – Director General Tehnofavorit SA și un fermier român) vor prezenta cele mai noi informații, cazuri de success și probleme actuale ale pieței agricole din România.